شاخصهای ارزیابی این تست :
تاریخ بروزرسانی : مرداد 1402
بی ثباتی پیوند زناشویی از اتفاق های قابل توجه جهان معاصر است. هیچ جامعه ای از این شکنندگی مبرا نیست و در هر سطح از جامعه رخ میدهد.
اصطلاح «از هم پاشیدگی زناشویی» طلاق، جدایی و همچنین دوری باعث میشود که هم زوجین و هم فرزندان استرس عاطفی شدیدی را تجربه کنند. روابط با کیفیت بالا و حمایتی برای توسعه افراد سالم در تمام جنبه های زندگی ضروری است. پژوهش ها به کرات افرادی را به تصویر می کشند که در روابط مثبت قرار دارند، سلامت و عملکرد روانی و جسمی بهتری دارند. ازدواج به عنوان یک عرف مهم، یک رابطه شخصی است با اثرات عمومی عظیم. ازدواج موفق هم بهترین شرط لازم برای مردان و هم زنان بابت داشتن زندگی سالم و شاد است.
گاهی اوقات یک فرد تصور میکند تنها راه خروج از بحرانهای زناشویی که بعد از گذشت زمانی از ازدواجشان به وجود میآید، جدایی یا طلاق است. این بخش، رشد ذهنیت طلاق نام دارد که محصول بی ثباتی ازدواج است. بهتر است ابتدا به تمامی جوانب زندگیتان نگاهی بیندازید و در وهله اول به درون خود سفر کنید. اینکه آیا شما تمامی عشق خود را در این رابطه گذاشته اید؟! آیا بدون در نظر گرفتن رفتار طرف مقابل، عشق بی قید و شرط به او داشته اید؟ و یا برای هر حس و هر کاری که در رابطه خرج کرده اید، به دنبال بازپس گیری آن از وی بوده اید؟ شاید باید یکبار دیگر ابتدا نسبت به نوع رفتار خود بازنگری اساسی داشته باشید و سپس نسبت به تست آمادگی برای طلاق اقدام نمایید.
عوامل بسیاری در سوق دادن فرد یا زوج به سمت طلاق مؤثرند که شاید باعث شوند شما به سمت تست جدایی رابطه سوق پیدا کنید. این عوامل را میتوان به طور کلی، به عواملی همچون:
به طور خاص به عواملی نظیر:
اشاره کرد.
زوج ها در روند زندگی زناشویی با بحران ها و مسائل متعددی روبرو میشوند که در آنها هیجاناتی تولید میکند. تلاش های هر یک از زوج ها در زمینه نظارت بر احساسات و افکارشان نقش مهمی در مقابله با واکنش های شدید تولیدشده توسط این رویدادها دارد؛ به طوری که عدم مهارت در نظارت و تنطیم هیجانات میتواند منجر به اندوهگینی و حتی آسیب روانی شود که مخل تداوم یک رابطه صمیمانه است.
تست طلاق عاطفی تستشو (میزان بی ثباتی ازدواج) یک پرسشنامه 14 سؤالی است که برای اندازه گیری عدم ثبات ازدواج توسط بوث، جانسون و ادواردز تدوین شده است. این شاخص به صورت صفر و یک نمره گذاری میشود. گزینه بله برابر با یک و گزینه خیر برابر با صفر میباشد. پاسخهای نمیدانم، بله محسوب میشوند. کمترین نمره در این پرسشنامه 0 و بیشترین نمره برابر با 14 است. نمره پایین در این شاخص به معنای ثبات بیشتر ازدواج و زندگی زناشویی و نمره بالا بیانگر بالا بودن بیثباتی ازدواج میباشد. روایی این مقیاس(آزمون طلاق عاطفی) در پژوهشهای متعددی مورد سنجش و تأیید قرار گرفته است و همبستگی مثبت آن با مقیاسهای مربوط به مشکلات و اختلاف زناشویی و همبستگی منفی آن با مقیاسهای مربوط به تعامل و خرسندی زناشویی همبستگی مورد تأیید قرار گرفته است.
سوالات متداول
تست طلاق بگیرم یا نه به منظور ارزیابی و اندازهگیری میزان استقامت یا پایداری زندگی زناشویی و ارتباطات زوجین طراحی میشود. این آزمونها به طور عمده بر اساس پرسشنامهها، سوالات و مواردی که در ارتباط با عوامل مختلفی که به بیثباتی یا پایداری ازدواج میتوانند دخیل باشند، ایجاد میشوند.
مواردی که تست آنلاین روانشناسی طلاق می سنجد شامل ارتباطات، رضایت جنسی، مشکلات مالی، سازگاری و تطابق، تفاوتها و اختلافات، نگرش به ازدواج و رابطه زناشویی، حمایت خانوادگی و اجتماعی و تغییرات در زندگی را می سنجد.
هدف از تست پیش بینی طلاق، ارزیابی و اندازهگیری میزان استقامت و پایداری زندگی زناشویی و روابط زوجین است. این آزمونها به منظور بهبود ارتباطات زناشویی، شناسایی مشکلات موجود، ارتقاء رضایت زوجین و بهبود کیفیت زندگی زناشویی طراحی و اجرا میشوند.
به شما پیشنهاد میکنیم تست طلاق را انجام دهید تا به نیازهای اساسی خود پی ببرید تا بهتر بتوانید رفتارهای خود را کنترل کنید.
دیدگاهها
ثبت دیدگاه شما
سارا جباری
پیشنهاد میکنم
سلام تفسیر تست رو ندادین ؟؟نمره بر چه اساسی داده شده !!؟؟ نامفهموم بود
پاسخسعید
پیشنهاد میکنم
تست خوبی نبود وفاقد تحلیل مناسب بود
پاسخمرضیه
پیشنهاد میکنم
سلام من بچع یه سال دارم شوهرم خرجمون نمیده کتک کار میکه اصلا بمون اهمیت نمیده باید چیکار کنم
پاسخمرضیه خدابنده
پیشنهاد میکنم
نمیدانم باطلاق موفق میشم یانه
پاسخمرضیه خدابنده
ممیدونم چه کارکنم الن جدازندگی میکنم
پاسخصبا نیک اختر
پیشنهاد نمیکنم
خیلی مسخره بود
پاسخرستاک حیدری
پیشنهاد میکنم
ممنون
پاسخ